Vă aflaţi aici: Home / Curse speciale / Transport business

SERVICII DE TRANSPORT PENTRU COMPANII

Optimizarea costurilor prin externalizarea serviciilor

Optimizarea costurilor unei companii presupune de multe ori externalizarea serviciilor. Externalizarea unui serviciu reprezintă de fapt transferul responsabilităţii. Statisticile demonstrează că externalizarea serviciilor de transport ale companiilor poate reduce costurile de operare cu până la 30%.

Servicii de transport la preturi avantajoase

Business to business

Suntem partenerul dumneavoastră de încredere pentru transportul angajaţilor la / de la locul de muncă, transferuri la conferinţe şi simpozioane, expoziţii, evenimente, transport team-building, transferuri la / de la aeroport, la hotel etc. Autovip oferă servicii de transport persoane pentru companii atât pentru transferuri ocazionale cât şi pe bază de contract de colaborare.

  • Asigurăm consultanţă gratuită în vederea optimizării bugetului alocat transportului personalului companiei dumneavoastră, disponibilitate 24/7 pentru oferirea de informaţii sau situaţii de urgenţă precum şi facilităti de plată şi decontare.
  • Beneficiaţi de oferte variate, transparente şi flexibile din care puteţi alege varianta optimă de transport persoane pentru compania dumneavoastră.

Autovip îşi propune să extindă colaborările şi parteneriatele pe segmentul de transport business. Vă stăm la dispoziţie oricând şi oriunde cu servicii de transport competitive, la preţuri avantajoase.

Experienţa în domeniu, promptitudinea şi profesionalismul de care dăm dovadă sunt cateva din atuurile noastre. Contactaţi-ne pentru o ofertă de pret personalizată.

Autoturisme si microbuze din flota Autovip

Încercăm să oferim servicii de transport la un raport calitate/preţ cât mai bun, de aceea suntem preocupaţi de dezvoltarea şi înnoirea periodică a flotei de autoturisme şi microbuze.

Parc auto
Sus