CURSE SPECIALE PENTRU GRUPURI DE CALATORI

Curse speciale pentru grupuri de calatori

Călătoriţi inteligent! Pentru transportul grupurilor organizate Autovip vă pune la dispoziţie mijloace de transport de diferite capacităţi. Prin serviciile pe care le oferim, putem asigura transferul delegaţiilor oficiale, grupurilor organizate şi persoanelor fizice indiferent de numărul acestora.

Servicii de transport pentru grupuri organizate

Acest serviciu este oferit clienţilor care doresc să călătorescă împreună cu pasageri din grupul personal după un itinerariu şi un program stabilit de către aceştia. Oferim clienţilor posibilitatea de a alege între mai multe mijloace de transport, de diferite capaciţăti, în funcţie de numărul de persoane şi de nevoia de spaţiu a acestora.

Vă veţi bucura de o călătorie comodă şi relaxantă, într-o maşină spaţioasă, climatizată, având la dispoziţie un sofer profesionist, gata să răspundă în orice moment oricărei solicitări din partea dumneavoastră.

Asigurăm transportul grupurilor organizate pentru excursii sau circuite turistice, transferuri evenimente, pelerinaje religioase, transferuri rapide la/de la aeroport sau transferuri în străinătate.

Avantajele inchirierii unui autoturism sau microbuz cu sofer

  • Mijloace de transport moderne, dotate cu sisteme de climatizare, spaţioase şi confortabile, supuse unor revizii periodice riguroase.
  • Degrevarea de stresul condusului (trafic aglomerat, necunoasterea traseului, eventuale amenzi) va aduce un plus de confort şi siguranţă pe tot parcursul călătoriei dumneavoastră.
  • Preţul este stabilit în funcţie de distanţă, durata transportului şi de tipul mijloacelor de transport folosite, astfel grupurile de călători vor beneficia de costuri avantajoase comparativ cu deplasarea cu un taxi sau cu autoturismele personale.

La orice oră, un simplu telefon vă garantează transportul spre destinaţia dorită, indiferent de tipul transferului (oficialităti, turişti, familii) si numărul de persoane.

Oferta noastră se adresează atât persoanelor fizice cât si persoanelor juridice, astfel că puteţi avea parte de un autoturism, microbuz sau autocar cu capacitate de pâna la 50 de locuri în maxim 24 de ore din momentul în care aţi efectuat rezervarea.

Autoturisme si microbuze din flota Autovip

Încercăm să oferim servicii de transport la un raport calitate/preţ cât mai bun, de aceea suntem preocupaţi de dezvoltarea şi înnoirea periodică a flotei de autoturisme şi microbuze.

Parc auto
Sus